Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira d'artesans vora el mar s'instal·la a la Platja del Varador

Escoltar

La Fira d'artesans vora el mar s'instal·la a la Platja del Varador

La Fira d'Artesans vora el mar, una iniciativa organitzada per un conjunt d'artesans que ja participen a d'altres events firals de la ciutat, i impulsada per l'Institut de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) amb l'objectiu de dinamitzar el front marítim com a recurs turístic de la ciutat, s'instal·la des de diumenge 1 de juliol al passeig Marítim, davant la platja del Varador, on s'hi podrà visitar tots els diumenges de juliol i agost, i també el dissabte 28 de juliol, coincidint amb les dates de la festivitat de Les Santes.

Al voltant d'una vintena de parades exposaran i posaran a la venda diferents articles artesanals com són bijuteria en diferents materials, artesania en pell, titelles, roba feta a mà, roba infantil pintada a mà, miniatures de vaixells, mosaic, articles en fusta, articles fets amb filferro, plata, pintura a l'oli i altres propostes que crearan un ambient artesanal al front marítim mataroní.

Preveient la seva viabilitat, aquesta activitat ja havia estat inclosa per part de l'IMPEM al Pla d'usos de temporada a les platges de Mataró per l'estiu 2007.

Els horaris de fira previstos són els diumenges d'11 a 23 h, i el dissabte 28 de juliol de les 17 h fins a les 23 h. Atès que es tracta de la primera edició d'aquesta fira, aquests horaris podran ser modificats parcialment per part dels expositors en funció de l'acceptació que es detecti per part del públic.

Aquesta activitat complementa l'oferta d'oci, gastronòmica i de serveis del front marítim així com la resta d'activitats culturals, lúdiques i esportives que es desenvoluparan durant la temporada d'estiu en aquest espai de la ciutat.