La incubadora de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró rep tres noves empreses

La Incubadora de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha incorporat tres noves empreses, i ara ja són nou les empreses de base tecnològica que té allotjades.

Conectainnova basa el seu negoci en la innovació de les empreses gràcies a la transferència tecnològica. Per aconseguir-ho, ofereixen serveis de "brokerage" tecnològic. És a dir, posen en contacte experts i investigadors amb empreses que necessitin innovar. L'empresa també ofereix un servei de vigilància tecnològica i competitiva per mantenir informades a les empreses de les novetats del seu sector d'activitat.

L'empresa Porec innova en el camp del sector agrícola i de jardins. Ha dissenyat un innovador sistema de rec. Es tracta d'un tub geotèxtil, que incorpora tèxtils intel·ligents, i es situa enterrat o bé a la superfície, de forma que el tub va exsudant l'aigua i els nutrients a on es necessiti. Porec col·laborarà amb universitats i centres tècnics en temes de recerca i amb empreses que vulguin desenvolupar aplicacions en aquest sentit.

L'última de les tres empreses, Iluro@dis, treballa en el manteniment informàtic empresarial per a petites i mitjanes empreses, així com per la venda de hardware. Es dediquen al desenvolupament d'aplicacions, disseny de webs, i servei de venda i postvenda d'equips. L'objectiu final és integrar a qualsevol empresa en una base tecnològica, que faciliti la seva gestió i redueixi els seus costos.