Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern aprova el projecte de reurbanització del Camí Ral entre els carrers de Sant Pere i de Jordi Joan

Escoltar

La Junta de Govern aprova el projecte de reurbanització del Camí Ral entre els carrers de Sant Pere i de Jordi Joan

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el projecte de reurbanització del tram del Camí Ral entre els carrers de Sant Pere i de Jordi Joan. Es tracta d'un tram de 110 metres de llarg que té una amplada variable entre 6 i 10 metres. La superfície total a reurbanitzar és de 850 m2.

L'actuació permetrà ampliar les voreres prop de mig metre més a banda i banda, donat que la calçada passarà dels 4,30 metres d'ample actuals a 3,30 metres. Aquesta actuació permetrà millorar l'accés dels usuaris al Centre d'Atenció Primària del Camí Ral.

El projecte inclou la millora de la xarxa de clavegueram per part d'Aigües de Mataró, SA, amb la construcció de nous pous de registre i la substitució dels claveguerons i els embornals. Pel que fa a l'enllumenat públic, es mantindrà l'existent i es soterraran els encreuaments aeris de les línies al carrer. També es soterraran els encreuaments aeris de les línies de telefonia.

Les voreres es pavimentaran amb panot de morter de ciment i la calçada amb aglomerat asfàltic en calent. Està prevista la col·locació de bancs, cadires, papereres i fites per evitar l'aparcament dels vehicles sobre la vorera.

El projecte, que forma part del Pla Integral del Centre-Eixample-Havana, té un pressupost de 114.644 euros i un termini d'execució de 3 mesos. Abans no comencin les obres, el projecte ha se superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a una empresa constructora.