Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de Santa Anna acull de nou la Fira Mercat d'Artesans

Escoltar

La plaça de Santa Anna acull de nou la Fira Mercat d'Artesans

La plaça de Santa Anna acull un any més la Fira Mercat d'Artesans a la Plaça, que el proper cap de setmana, 10 i 11 de març, arriba a la XVI edició. El certamen comptarà amb la presència d'uns 49 expositors d'arreu de Catalunya.

La fira, organitzada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), estarà oberta al públic de 10.00 a 21.00 hores. L'accés és lliure i gratuït per a tots els visitants.

La mostra ofereix un ampli ventall de productes artesanals fets amb diversitat de materials com fusta, ceràmica, plata, cuir o vidre. S'hi podran trobar espelmes, roba pintada a mà, bijuteria, enquadernació artesanal, figures de paper maxé, esmalts, titelles i tapissos, entre altres productes.

Una selecció prèvia dels expositors garanteix la qualitat dels productes.

Com en anteriors edicions, una de les característiques d'aquesta fira és que alguns expositors fan demostracions en viu del procés d'elaboració dels seus productes.

Exposició Barcelona Turisme Total

Coincidint amb la celebració de la Fira d'Artesans a la Plaça, durant tot el cap de setmana estarà instal·lat a la plaça de Sant Anna el Cinebus 3D de la Diputació de Barcelona, un tràiler de 16 x 5 metres que acull l'exposició itinerant "Barcelona Turisme Total". L'objectiu de la mostra és donar a conèixer al públic tota una sèrie d'ofertes turístiques que es poden realitzar a Barcelona i a la seva província.

La visita del Cinebus 3D a la ciutat s'ha organitzat des del servei de Promoció de la Ciutat i Empresa de l'IMPEM en coordinació amb l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona.