Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament acaba les obres de reurbanització del carrer de Nàpols

Escoltar

L'Ajuntament acaba les obres de reurbanització del carrer de Nàpols

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha presidit aquest matí la visita oficial amb motiu de l'acabament de les obres de reurbanització del carrer de Nàpols, a Cerdanyola. La intervenció ha format part d'una actuació complementària a la reurbanització de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, que ha inclòs també la conversió dels carrers de Sicília i de Mallorca en zona de vianants.

La urbanització del carrer de Nàpols ha afectat a una superfície de 825 m2. Les obres van començar a mitjan octubre. Una de les voreres s'ha construït al mateix nivell de la calçada, per reforçar el caràcter de prioritat invertida de l'àmbit, mentre que l'altra s'ha fet a diferent nivell per separar-la de l'espai reservat a aparcament. Aquesta zona d'aparcament està pavimentada amb llamborda negra.

L'empresa municipal Aigües de Mataró, SA ha renovat les xarxes de clavegueram i abastament d'aigua potable, mentre que s'ha mantingut l'enllumenat existent. També s'ha fet un condicionament de les línies elèctriques i de telefonia, que s'han soterrat als encreuaments dels carrers.

Després de l'execució de les obres, s'ha invertit el sentit de circulació del carrer, que ha passat a ser de baixada des de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch.

Les obres han estat executades per l'empresa Eurocatalana d'Obres i Serveis. Els treballs al carrer Nàpols, que es van adjudicar de manera conjunta amb la urbanització dels carrers de Sicília i de Mallorca per un import total de 143.488 euros, han tingut un cost aproximat de 100.000 euros.

L'Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona, dins el programa d'actuacions de millora de l'espai i la via pública, per un import de 439.000 euros, que s'ha destinat a finançar la urbanització dels carrers de Nàpols, Sicília i Mallorca i a altres actuacions de renovació de calçades al barri de Cerdanyola.