Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament aprova el trasllat definitiu del camp de futbol-7 de Cirera sobre el pàrquing del carrer de Terrassa

Escoltar

L'Ajuntament aprova el trasllat definitiu del camp de futbol-7 de Cirera sobre el pàrquing del carrer de Terrassa

La Junta de Govern Local va aprovar ahir inicialment el projecte per dur a terme el trasllat definitiu del camp de futbol-7 de Cirera a la coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa i urbanitzar els espais situats entre les façanes posteriors dels poliesportius municipals de Cirera i Teresa Maria Roca. L'execució de les obres s'ha encarregat a la societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró (GNTRA).

El projecte posa fi al seguit d'actuacions de dotació d'equipaments i urbanització iniciades amb la construcció del poliesportiu municipal Teresa Maria Roca.

L'àmbit d'actuació té una superfície de 3.901 m2 i comprèn dues zones:

- coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa, amb una superfície de 2.141 m2;

- interior d'illa amb una superfície de 1.760 m2, format per l'espai comprès entre la façana posterior dels poliesportius municipals, els habitatges colindants que tenen accés des del passatge del Miró i els vestidors utilitzats pel UD Cirera.

A la coberta de l'aparcament es construirà el camp de futbol-7, amb unes dimensions de 34x50 metres. Aquesta instal·lació substituirà al camp de futbol que hi havia abans de l'inici de les obres del nou poliesportiu Teresa Maria Roca, i que ara està instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment de Mataró, el pati de l'escola pública de Cirera i el Torrent de La Pólvora.

Es preveu la pavimentació del camp de futbol amb gespa artificial i la construcció d'un mur de contenció de formigó a la banda dels habitatges i un mur d'obra vista de 2,50 metres d'alçada a la banda del carrer. A més, s'instal·larà una tanca metàl·lica de 3 metres d'alçada per tot el perímetre com a remat del mur de formigó de l'aparcament del carrer de Terrassa, i una altra tanca a l'accés principal a la zona, situat al costat del pavelló municipal de Cirera. També s'instal·laran xarxes de protecció.

A l'interior d'illa es construiran un camp de futbol-3 amb grades i gespa artificial, i una zona d'entrenament de porters amb paviment de sauló compactat al costat dels vestidors del camp de futbol-7. També es traslladarà a l'espai situat entre els dos nous camps de futbol el quiosc i la pèrgola de bar que ara està instal·lada al camp de futbol-7 provisional.

Tot l'espai quedarà configurat en dues plataformes per resoldre el desnivell dels terrenys.

El projecte també preveu instal·lar l'enllumenat. El camp de futbol-7 s'il·luminarà amb 4 columnes de 10 metres d'alçada, cadascuna amb 1 projector de 1000 W i 2 més de 400 W, mentre que el camp de futbol-3 i la urbanització de l'entorn s'il·luminarà amb 3 columnes de 10 metres d'alçada amb 3 projectors de 400 W cadascuna.

El projecte té un termini d'execució de 8 mesos, i un pressupost de 660.051 euros. Abans no comencin els treballs, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, aprovació definitiva i adjudicació a una empresa constructora.