Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament aprova la renovació de l'enllumenat de diferents carrers de Cerdanyola

Escoltar

L'Ajuntament aprova la renovació de l'enllumenat de diferents carrers de Cerdanyola

La Junta de Govern Local va aprovar inicialment, el dilluns 12 de novembre, el projecte de renovació de l'enllumenat públic dels carrers del Rosselló, de la Marató, de la Mare de Déu de la Cisa i de la Mare de Déu del Corredor, situats al barri de Cerdanyola.

El conjunt de les actuacions de millora són el desmantellament de les línies i dels 57 punts de llum existents, el condicionament i l'adequació del quadre d'escomesa actual amb l'eliminació de les proteccions que alimenten els punts de llum actuals i la comprovació de la presa a terra.

A continuació s'instal·laran les noves línies de distribució de potència en traçat soterrat i en traçat grapejat per façana i per últim es disposaran les columnes, els braços i les llumeneres en els carrers afectats per la millora.

En els carrers del Rosselló, de la Marató, de la Mare de Déu de la Cisa i de la Mare de Déu del Corredor s'ha optat per instal·lar braços murals parabòlics d'1,50 metres de llargària i amb un inclinació respecte el carrer de 15 graus. Aquests elements es col·locaran a una alçada de 6 metres del terra perquè els vehicles de manteniment hi puguin accedir.

En el tram del carrer del Rosselló que confronta amb la Plaça de l'Onze de Setembre s'instal·laran columnes de 10 metres d'alçada.

En total es preveu instal·lar 60 punts de llum nous que significaran un estalvi del 70% respecte el consum actual. Les làmpades de sodi i de vapor de mercuri que il·luminaran la zona són de 100w i 400w, respectivament.

El pressupost del projecte és de 93.918,79 euros. Abans de començar les obres, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, aprovació definitiva, licitació i adjudicació a una empresa.