Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament canvia senyals de circulació malmesos als Molins

Escoltar

L'Ajuntament canvia senyals de circulació malmesos als Molins

El Servei de Mobilitat va iniciar ahir dilluns els treballs de renovació de la senyalització vertical malmesa del sector Molins-Torner. L'actuació durarà un mes aproximadament i comportarà el canvi de 304 senyals de trànsit i de 88 suports (pals i de façana).

El deteriorament dels senyals de circulació es deu bàsicament al pas del temps, l'acció del sol, el fet de dibuixar-hi grafits, enganxar-hi etiquetes adhesives o als cops que reben. Aquestes accions fan que perdin la seva efectivitat, així amb aquesta actuació a part de millorar l'impacte visual urbà es contribueix a la seguretat viària. També es canvien els senyals que han quedat obsolets.

Dels 304 senyals i 88 suports canviats, els que siguin senyals de prioritat (stop i cediu el pas) i direccionals (fletxes) seran reflectants perquè en cas de poca visibilitat nocturna seran molt més visibles.

El pressupost per arranjar aquests elements urbans és de 22.963,77 €.

El manteniment i la reposició de senyals de circulació es va fent de manera successiva a tota la ciutat. Així, entre el 2002 i el 2005 es va actuar a Cerdanyola, Ciutat Jardí, Vista Alegre i l'Eixample Est i el 2006 es va fer a l'Eixample Oest.