Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament destinarà més diners a set projectes de cooperació internacional

Escoltar

L'Ajuntament destinarà més diners a set projectes de cooperació internacional

L'Ajuntament destinarà 71.217,19 euros a set projectes de cooperació internacional. Aquesta xifra prové de la partida reservada per a campanyes d'emergència que al finalitzar l'any es destina, a través del Fons Català de Cooperació, a diferents projectes. Les aportacions, que es van aprovar a la Junta de Govern Local del 26 de novembre, són les següents:

- Fundació Grup Tercer Mon Mataró: enfortiment de les capacitats organitzatives, productives i educatives per a les dones organitzades de Musa (Mèxic) 11.189,86 euros.

- Associació Planeta: suport al proveïment d'aigua potable i al rellançament agropastorals a Kassa (Senegal) 9.738,89 euros.

- Associació Sandaga: construcció d'un pou, distribució d'aigua i producció hortícola a Sandaga (Senegal). 9.835,12 euros.

- Associació Amics de la República Dominicana: construcció d'una residència d'estudiants a Santo Domingo (República Dominicana). 1.383,10 euros.

- Associació Amics Escola Pia al Senegal: construcció i funcionament d'un centre social i comunitari a Kabrousse (Senegal) 26.703 euros.

- Associació d'amics del Bisbe Joan Godayol: promoció i desenvolupament integral per a la població de San Gabán i comunitats (Perú) 11.935,24 euros.

- Associació Jama Kaff NAAFA-equipament per a l'Hospital Victòria de Banjul (Gàmbia). 431,99 euros.

El pressupost de cooperació internacional, campanyes de sensibilització i convenis per aquest 2007 ha estat de 536.000 euros, l'1% dels ingressos municipals.