Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i l'empresa VisualSonora signen un conveni per a la realització del Festival Cruïlla de Cultures 2007

Escoltar

L'Ajuntament i l'empresa VisualSonora signen un conveni per a la realització del Festival Cruïlla de Cultures 2007

El president del Patronat Municipal de Cultura (PMC), Jaume Graupera, la presidenta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), Alícia Romero, i el representant de la cooperativa VisualSonora, Jordi Herreruela, han signat avui el conveni per a la realització del Festival "Mataró, Cruïlla de Cultures 2007", esdeveniment que se celebrarà a la ciutat del 23 de juny fins al 22 de juliol. L'Ajuntament farà una aportació de 90.000 €.

El conveni té com a principals objectius la difusió i promoció, mitjançant la música, de la diversitat cultural del territori, situant a Mataró en el panorama dels festivals d'estiu i esdevenint pol d'atracció cap a la ciutat de públic de tot Catalunya.

Els pactes que queden establerts en el conveni són els següents:

-compromisos municipals: el PMC aportarà els serveis i infraestructures necessaris per a la realització de les activitats programades, i seran gestionades pel personal tècnic del PMC. El PMC també s'encarregarà de dur a terme totes les gestions d'utilització d'espais públics i la coordinació amb tots els serveis municipals afectats. L'aportació màxima que hi serà destinada és de 60.000 €. Com a col·laboració en la difusió del festival, l'IMPEM es compromet a atorgar una subvenció de 30.000 € en concepte de difusió i senyalització vinculada al projecte, així com realitzar publicitat del festival amb totes les eines i en totes les accions de promoció de la ciutat que l'Ajuntament de Mataró està iniciant sota la marca "Mataró, ciutat mediterrània", difondre el festival des de l'Oficina de Turisme de Mataró i els punts estacionals d'informació turística de Mataró així com a totes les oficines de turisme de Catalunya, a càmpings i a hotels entre d'altres.

-compromisos del beneficiari de la subvenció: destinar la subvenció municipal al desenvolupament del festival i al correcte desenvolupament de les activitats que en formen part. L'organització d'aquestes activitats està actualment pressupostada en aproximadament 700.000 €. Una vegada s'hagi acabat el certamen lliurarà a l'Ajuntament una memòria i la liquidació econòmica.

Al conveni també queda establerta la constitució d'una comissió mixta de seguiment i avaluació dels compromisos establerts al conveni.

Tot i que encara la programació no està definitivament tancada, es preveu la utilització d'espais com la platja del Varador per a la revetlla de Sant Joan, el Clap, el Teatre Monumental, el Parc Central o el passeig del Callao. Tant l'entitat com l'Ajuntament garanteixen que es realitzarà el programa d'activitats minimitzant al màxim les molèsties als veïns.

La vigència del conveni és fins al 31 d'octubre de 2007.