Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament instal·larà tres mòduls de lavabos al passeig Marítim

Escoltar

L'Ajuntament instal·larà tres mòduls de lavabos al passeig Marítim

La Junta de Govern Local va aprovar dilluns passat, 16 d'abril, l'adjudicació a l'empresa Lorke Systems, SL del concurs per al subministrament i la instal·lació de 3 mòduls de lavabos prefabricats al passeig Marítim. L'actuació té un cost previst de 146.700 euros i es preveu que els lavabos estiguin instal·lats al mes de maig.

S'instal·larà un mòdul a cadascun dels següents emplaçaments del passeig Marítim:

  • a l'alçada del restaurant Can Dimas,
  • davant de la sortida del pas soterrani del carrer de Sant Agustí,
  • a la platja de Ponent.

Cada mòdul conté un WC i un lavabo. Els mòduls són de formigó prefabricat, amb revestiment interior i exterior de gresite. Tindran paviment ceràmic antilliscant i portes d'acer inoxidable. Tots els elements són antivandàl·lics. Les mides exteriors seran de 3,36 x 2,18 m i un alçada de 2,70 metres. Els mòduls comptaran amb un petit magatzem per als materials de neteja.

Els serveis estaran totalment adaptats i seran accessibles per a persones amb discapacitat. Disposaran d'un dispositiu de neteja automàtica, de manera que després de cada ús s'activarà un procés de descàrrega de la cisterna, neteja total de l'interior i assecat. Mentre es faci aquest procés, la porta quedarà bloquejada.

Els usuaris rebran informació auditiva sobre el funcionament dels serveis quan accedeixin a l'interior dels mòduls. Als 15 minuts d'utilització, la porta s'obrirà automàticament. Els lavabos tindran també indicadors exteriors de lliure, ocupat i fora de servei, així com un sistema d'alarma per desbloquejar la porta en cas d'emergències o avaries.

A l'exterior, els mòduls incorporaran la imatge de "Mataró, ciutat mediterrània".