Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament participa en una jornada sobre competències de relació

Escoltar

L'Ajuntament participa en una jornada sobre competències de relació

L'Ajuntament de Mataró va participar ahir dimarts 10 de juliol en la jornada "La importància de les competències transversals de relació. Presentació d'una eina de suport pels equips de recursos humans". En concret, el cap del Servei de Recursos Humans, Josep Madorell, va explicar en la ponència "El desenvolupament de competències", la proposta per definir i impulsar el model de gestió per competències a l'Ajuntament en matèria de desenvolupament professional de les persones.

Les competències transversals o de relació tenen a veure amb les capacitats dels treballadors d'una organització, més enllà del seu coneixement professional específic, per interactuar amb altres persones. Per exemple, la capacitat de lideratge, d'adaptació o de treball en equip, el desenvolupament de les quals és vital per dotar les organitzacions de valor afegit i competitivitat.

El programa es va completar amb la presentació de la "Guia per a la identificació i desenvolupament de competències transversals de relació". La trobada va tenir lloc a la seu de la Fundació UPC a Barcelona, i va ser organitzada per la Fundació per a la motivació dels recursos humans amb el suport del Consorci per a la formació contínua de Catalunya, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons social Europeu.