Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament recomana utilitzar la variant per evitar les obres d'asfaltatge de l'N-II

Escoltar

L'Ajuntament recomana utilitzar la variant per evitar les obres d'asfaltatge de l'N-II

El Servei de Mobilitat de l'Ajuntament recomana als conductors que aquesta setmana facin servir vies alternatives a l'avinguda del Maresme- carretera N-II, on el Ministeri de Foment està realitzant obres d'asfaltatge.

La Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya ha començat avui les obres, que afectaran el  tram comprès entre la riera de Sant Simó i la ronda de Barceló.

Els treballs es realitzaran per trams i afectaran els primers dies als carrils del cantó mar (sentit Girona) i després als carrils del cantó muntanya (sentit Barcelona).

Es recomana als vehicles que hagin de travessar Mataró per la costa que utilitzin la ronda (variant de l'autopista C-32). Si provenen del nord de la comarca, cal prendre la variant a la rotonda de l'Experience i, si provenen del Baix Maresme, poden fer-ho des de l'accés de Cabrera de Mar o des de la rotonda del Rengle.

Quatre fases

El Ministeri de Foment ha comunicat l'Ajuntament que l'actuació està prevista en quatre fases:

Dimarts 12:  Asfaltatge del Pont de Sant Simó (de 6 a 20 h aproximadament)

Dimecres 13: Asfaltatge entre el pont i el carrer de Sant Pere (de 6 a 20 aproximadament)

Dijous 14: Asfaltatge entre el carrer de Sant Pere i la ronda Barceló en el cantó mar i obres per modificar l'accés des de l'N-II cap el carrer de Sant Pere (de 6 a 20 aproximadament)

Divendres 15: Asfaltatge entre el carrer de Sant Pere i la ronda Barceló en el cantó muntanya (de 22 a 8 h del matí de dissabte aproximadament).