Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renovarà el clavegueram del Torrent de la Pólvora i dels carrers del riu Segura i de Sevilla

Escoltar

L'Ajuntament renovarà el clavegueram del Torrent de la Pólvora i dels carrers del riu Segura i de Sevilla

La Junta de Govern Local va aprovar inicialment dilluns passat, 22 de gener, dos projectes per renovar el clavegueram de tres vials del barri de Cirera. En concret, Aigües de Mataró, SA té previst renovar el clavegueram del carrer del riu Segura, del tram central del Torrent de la Pólvora i del carrer de Sevilla.

Les obres es realitzaran per l'estat de deteriorament dels col·lectors, que es va detectar en una inspecció realitzada després dels aiguats que hi va haver a la ciutat a mitjan del passat setembre.

Clavegueram del Torrent de la Pólvora i del carrer de Segura

El col·lector del Torrent de la Pólvora recull aigües pluvials i residuals del carrer i les finques adjacents, a més de les procedents dels col·lectors dels carrers de Segura, Sant Domènec, Sant Ferran, Andalús, Cáceres i Joan Peiró. El tram que es substituirà està comprès entre el carrer de Sevilla i 30 metres més amunt de la cruïlla amb el carrer de Cáceres. Els treballs previstos són la col·locació d'un nou tub de PVC que tindrà 60 centímetres de diàmetre en un tram de 105 metres de llarg i 50 centímetres de diàmetre en un tram de 114 metres.

Pel que fa al col·lector del carrer del riu Segura, es col·locarà un nou tub de 50 metres de llarg i 40 centímetres de diàmetre.

En els dos carrers es preveu la substitució dels claveguerons que estiguin en mal estat i es faran nous embornals.

El projecte té un pressupost de 357.514 euros i un termini d'execució previst de 5 mesos.

Clavegueram del carrer de Sevilla

Pel que fa al projecte de renovació del clavegueram del carrer de Sevilla, es substituiran 68 metres de col·lector, entre el Torrent de la Pólvora i el carrer de la Pietat, per un nou tub de PVC de 50 centímetres de diàmetre. També està previst substituir els claveguerons que estiguin en mal estat i es construiran nous embornals al carrer.

El nou clavegueram del carrer de Sevilla té un cost previst de 75.082 euros. El termini d'execució de les obres serà de 2 mesos.

Abans de l'inici dels treballs, els dos projectes hauran de superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a una empresa constructora.