Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renovarà l'enllumenat de la plaça del Forn del Vidre i el seu entorn

Escoltar

L'Ajuntament renovarà l'enllumenat de la plaça del Forn del Vidre i el seu entorn

La Junta de Govern Local del 10 de desembre va aprovar inicialment el projecte de renovació de l'enllumenat de la plaça del Forn del Vidre, del carrer de Cristina, d'Enric Prat de la Riba i d'El Rierot.

Els treballs que es faran són el desmantellament de les línies existents i dels 34 punts de llum actuals dels carrers afectats. També caldrà condicionar i adequar el quadre d'escomesa eliminant les proteccions que alimenten els punts de llum existents i realitzar la comprovació de la presa a terra. A continuació, s'instal·laran les noves línies de distribució de potència trifàsica en traçat soterrat i en grapejat per façana.

Per tots els carrers s'ha optat per braços murals d'1,50 m de llargària, amb 15 graus d'inclinació. Aquests braços s'instal·laran en les façanes, a sis metres d'alçada respecte el carrer i comptaran amb làmpades de vapor de sodi de 100 w. En el carrer d'Enric Prat de la Riba s'instal·laran columnes de 4,50 metres d'alçada amb làmpades de vapor de sodi de 100 w.

En total, s'instal·laran 60 punts de llum entre braços a façana i columnes. La nova instal·lació implicarà un estalvi del 78% respecte l'actual sistema.

El pressupost del projecte és de 120.152,20 euros. Abans de començar les obres, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, aprovació definitiva, licitació i adjudicació a una empresa.