Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reparteix 170 exemplars de l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2008

Escoltar

L'Ajuntament reparteix 170 exemplars de l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2008

La nova edició de l'Agenda Llatinoamericana Mundial es va presentar el divendres passat, 26 d'octubre, en un acte públic al Foment Mataroní. L'agenda, que enguany porta per lema "La política s'ha mort... visca la política!", està impulsada per la Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i l'Alt Maresme, coordinada per la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana i compta amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

A Mataró, la Secció de Civisme i Cooperació ha distribuït 170 agendes, juntament amb el calendari solidari, als centres escolars, associacions i entitats de solidaritat de Mataró.

L'Agenda és una eina pedagògica per difondre i construir la cultura de la solidaritat i promoure la reflexió social. És una eina de formació i transformació i un dels llibres més difosos a Llatinoamèrica amb una tirada mundial de 60.000 exemplars. A Catalunya se n'editen 7.500. Es publica anualment a uns 30 països traduïda a 8 idiomes diferents.

La presentació va anar a càrrec del filòsof i director de la Càtedra Ferrater Moa de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona, Josep M. Terricabras. A l'acte també hi va participar la Coral Primavera per la Pau.