Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde forma part de la nova Junta Executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

Escoltar

L'alcalde forma part de la nova Junta Executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha estat escollit vocal de la nova Junta Executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

El dilluns 15 d'octubre es va celebrar la 25a Assemblea General de socis del Fons Català al Saló del Tinell, a Barcelona, amb la participació de diversos ajuntaments i ens supramunicipals socis. El punt principal de l'ordre del dia va ser la renovació de la Junta Executiva, fruit dels canvis que hi ha hagut als ajuntaments i altres ens locals després de les eleccions municipals del passat mes de maig.

Tal com estableixen els estatuts del Fons Català, la renovació de la Junta Executiva es fa cada quatre anys, coincidint amb les eleccions municipals, després de la constitució dels nous ajuntaments. En aquest sentit, es va presentar una llista de 27 membres, consensuada entre els partits polítics, encapçalada per Teo Romero, alcalde de Santa Margarida de Montbui, com a president; Jordi Moltó, alcalde de Sallent, com a vicepresident; Víctor Puntas, tinent d'alcalde de Molins de Rei, com a secretari; i Xavier Rubio, regidor de Manresa, com a tresorer. La proposta de nova junta va ser aprovada per unanimitat.

En aquesta assemblea també es van donar d'alta dos nous socis del Fons Català, els ajuntaments de Sallent i de la Llagosta, que ja sumen un total de 292.