Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aparcament de la plaça d'Espanya ofereix descomptes i amplia l'horari per als usuaris dels equipaments esportius de l'entorn

Escoltar

L'aparcament de la plaça d'Espanya ofereix descomptes i amplia l'horari per als usuaris dels equipaments esportius de l'entorn

El president del Patronat Municipal d'Esports (PME), Ivan Pera; el president de l'empresa municipal Gestió Integral del Trànsit SL (GINTRA), Fermí Manchado; i l'apoderat de l'empresa concessionària EYSA, Josep Lluís Junyent, han signat avui un conveni de col·laboració entre les tres entitats per a l'increment de serveis de l'aparcament de la plaça d'Espanya (Parc Central) per als usuaris i públic d'activitats esportives en cap de setmana.

L'objectiu del conveni és ampliar els horaris (l'aparcament tanca a les 23 h) i proporcionar descomptes en l'aparcament de la plaça d'Espanya als usuaris i públic del cap de setmana atès l'alt percentatge d'assistents a les activitats que s'organitzen en els equipaments esportius propers a l'aparcament: Piscina Municipal, Velòdrom Municipal, Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca, Poliesportiu Municipal de Cirera, Palau Municipal d'Esports Josep Mora, Camp Municipal d'Esports. A més, també s'aplicarà als usuaris del gimnàs del Casal de Joves entre setmana.

El conveni estableix que:

. Els caps de setmana que hi hagi alguna activitat esportiva, l'horari de l'aparcament del Parc Central s'ampliarà fins a una hora més tard de l'hora prevista de la finalització de l'activitat esportiva.

. El PME lliurarà a les entitats esportives els tiquets per facilitar-los als usuaris que hauran de presentar la butlleta de l'aparcament. El tiquet de descompte és del 50% a aplicar a l'import total del cost de l'aparcament. El tiquet només serà vàlid per al dia que ha tingut lloc l'activitat esportiva.

La vigència d'aquest conveni s'inicia aquest proper cap de setmana i es mantindrà la temporada en curs (fins juny de 2007). Durant aquest període s'avaluarà l'impacte i l'ús real dels tiquets de descompte i de l'ampliació d'horaris d'obertura de l'aparcament i es decidirà la continuïtat de l'acord, la seva modificació o la seva finalització.