Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'associació de veïns Nova Mataró disposarà d'un nou local llogat per l'Ajuntament al carrer d'Alemanya

Escoltar

L'associació de veïns Nova Mataró disposarà d'un nou local llogat per l'Ajuntament al carrer d'Alemanya

La Junta de Govern Local va aprovar dilluns passat, 16 d'abril, llogar el local situat als baixos del número 27 del carrer d'Alemanya per ampliar l'espai que l'Ajuntament té cedit en ús actualment a l'associació de veïns Nova Mataró. L'entitat té actualment la seu social a un local situat al carrer de Dinamarca, les dimensions del qual no són adients per dur a terme el programa d'activitats de l'associació.

El nou local té una superfície de 101,43 m2, mentre que l'espai que ara ocupa l'entitat fa 38,75 m2. El Servei de Manteniment té previst començar a principis de maig treballs d'adequació del nou local per permetre el trasllat de l'associació de veïns. En concret, les obres consistiran en la divisió interna de l'espai per obtenir una recepció, un despatx i una sala polivalent de 60 m2 per a la realització de cursos, tallers o d'altres activitats programades per l'entitat. La inversió prevista en els treballs d'arranjament és de 18.000 euros. Es preveu que l'entitat pugui fer el trasllat al nou local a finals de maig.

El contracte de lloguer del nou local té vigència des de dimarts, 17 d'abril, i és per una durada de 4 anys. L'Ajuntament pagarà un lloguer mensual de 1.082 euros, a més del percentatge d'IVA i la repercussió de l'IBI corresponents. Aquesta quantitat fa que la inversió prevista per fer front a les despeses del lloguer per als 4 anys de contracte sigui de 62.281 euros.