Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'entitat pública empresarial Parc TCM supervisarà les obres del TecnoCampusMataró

Escoltar

L'entitat pública empresarial Parc TCM supervisarà les obres del TecnoCampusMataró

El passat dijous 15 de febrer es va constituir l'entitat pública empresarial Parc TCM, que gestionarà i farà el seguiment de la construcció del parc tecnològic TecnoCampusMataró al sector del Rengle.

El consell d'administració està format per representants escollits pels grups municipals, en la mateixa proporció numèrica que les comissions informatives de l'Ajuntament:

- Grup municipal del PSC: Pilar Gonzàlez Agàpito, Arcadi Vilert i Ramon Bassas.

- Grup municipal de CiU: Joan Mora i Pedro Gómez.

- Grup municipal del PP: Paulí Mojedano i Javier Viaño

- Grup municipal d'ICV- EUiA: Josep Manté

- Grup municipal d'ERC: Anna Salicrú

Per delegació de l'alcalde, la presidenta del consell d'administració és Pilar Gonzàlez Agápito, i Arcadi Vilert n'és el vicepresident.

En la primera reunió del consell d'administració es va aprovar el contracte-programa 2007-2010 que estableix què ha de fer l'entitat pública durant aquests pròxims 4 anys i també l'encàrrec a l'empresa municipal PUMSA de les obres d'execució dels edificis del parc tecnològic TecnoCampusMataró. Al desembre, la Junta de govern local va encarregar a PUMSA el moviment de terres i el tancament del solar del parc tecnològic, acord que ara ha subrogat l'entitat pública Parc TCM.

La construcció del parc tecnològic té un pressupost aproximat de 60 milions d'euros i es preveu que les obres tinguin una durada de 4 anys.

La Fundació Tecnocampus

La Fundació Tecnocampus continuarà encarregant-se del promoure l'ús de les noves tecnologies en l'àmbit empresarial, universitari i ciutadà a través dels diferents tipus d'iniciatives que ve desenvolupant des del 2001: organització de tallers gratuïts per evitar la fractura digital, promoció d'acords, convenis i intercanvis amb empreses i institucions del sector, suport als emprenedors a través dels premis i de la incubadora d'empreses de base tecnològica, i observació, participació i incentivació del debat sobre les TIC a la ciutat, etc.