Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IMPEM posa en marxa un web i un butlletí electrònic del Servei d'Internacionalització

Escoltar

L'IMPEM posa en marxa un web i un butlletí electrònic del Servei d'Internacionalització

La presidenta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, ha presentat avui un web i un butlletí electrònic del Servei d'Internacionalització de l'IMPEM. Dues noves eines que reforcen els recursos d'aquest servei creat l'any 2006 per ajudar i assessorar les empreses i els emprenedors amb voluntat d'exportació i d'assolir mercats internacionals.

La plana web es pot consultar a l'adreça http://www.mataro.cat/campanyes/internacional i permetrà a les empreses de Mataró i el Maresme accedir de forma fàcil a la informació sobre els serveis que ofereix l'IMPEM a empreses i emprenedors en matèria d'internacionalització.

A més, des de la pàgina es podrà sol·licitar informació sobre el Servei d'Internacionalització a través d'un formulari de contacte i també subscriure's al butlletí electrònic del servei. Aquest butlletí informatiu, de periodicitat mensual, recopilarà notícies sobre mercats internacionals, així com actes, seminaris, cursos i tallers relacionats.

El Servei d'Internacionalització forma part d'una cartera de serveis en diferents àmbits engegats per l'IMPEM l'any 2006 amb l'objectiu de donar suport a la creació d'empreses i la seva posterior consolidació, mitjançant orientació i assessorament per a la millora de la seva competitivitat. Aquests serveis són:

-tecnologia i innovació.
-Finançament.
-Orientació estratègica.
-Internacionalització.

Pel que fa al Servei d'Internacionalització, l'IMPEM va iniciar al 2006 un projecte amb 12 empreses de la ciutat, oferint-les el desplegament d'un pla estratègic internacional a mida. D'aquestes 12, 8 han apostat per la seva internacionalització i 5 d'elles, s'han adscrit al Programa de Nous exportadors de la mà del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA) i del Instituto Español de Comercio Exterior (ICEX)

L'IMPEM col·labora amb aquestes i altres institucions, orientant en els diferents programes de finançament i ajuts dirigits a obrir-se a nous mercats internacionals, i alhora ofereix seminaris, jornades i altres instruments que ajuden a les empreses a afrontar el repte de la internacionalització.