Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica encarrega l'avantprojecte per reformar el mercat de la plaça de Cuba

Escoltar

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica encarrega l'avantprojecte per reformar el mercat de la plaça de Cuba

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) va adjudicar a finals d'abril a l'empresa G65 la redacció de l'estudi que, entre d'altres, analitzarà els costos d'inversió per a la remodelació del mercat de la plaça de Cuba. L'avantprojecte, del qual es va donar compte en la darrera sessió del Consell de l'IMPEM, el 25 d'abril, haurà de servir de referència per a l'elaboració del projecte bàsic i executiu de la reforma. 

El passat 20 de febrer l'assemblea de concessionaris del mercat va aprovar la reforma d'acord amb el model elaborat al 2005 per l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

L'estudi encarregat ara contemplarà aspectes com la zonificació en planta, propostes de tractament i acabats per l'interior i exterior de l'edifici, una anàlisi de l'accessibilitat proposada al model elaborat per l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, una proposta concreta d'intervenció estructural o reparació si és necessària i un estudi detallat de costos segons la hipòtesi d'intervenció prevista.

La redacció d'aquest estudi s'ha adjudicat per un import de 9.000 euros més IVA.