Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica posa en marxa un centre de recursos en anglès per a les empreses

Escoltar

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica posa en marxa un centre de recursos en anglès per a les empreses

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha creat l'"English Factory", un centre de recursos eminentment pràctics pels empresaris que necessitin millorar aspectes de llenguatge empresarial de la seva comunicació en anglès. El centre ofereix trobades de conversa, que han començat el mes d'abril i finalitzaran el mes de desembre i tenen lloc tots els divendres de 14 a 15 hores en grups reduïts de fins a 10 empresaris.

Aquesta nova eina neix de la importància de conèixer l'anglès en el món empresarial, en un entorn on la globalització obliga les empreses a posar en marxa estratègies d'internacionalització per mantenir-se competitives. A més, la iniciativa està en consonància amb una de les línies d'actuació del Pacte per al Desenvolupament Econòmic i Social, que pretén fer de Mataró una ciutat trilingüe.

Les sessions es fan a l'IMPEM i s'han programat d'acord amb els diferents aspectes del món econòmic i de la vida laboral. La persona experta que actua en la dinamització i transmissió de coneixements proposa cada setmana jocs o treballs pràctics als participants per generar converses i provocar participació. 

Els temes previstos van des de saber explicar en anglès com està estructurada l'empresa, qui hi treballa o els diferents departaments i càrrecs, fins com fer i rebre trucades telefòniques, organitzar reunions, discussions o dinars d'empresa, planejar un viatge fent les reserves necessàries, conèixer les expressions col·loquials i saber presentar productes.

El centre de recursos és una iniciativa del Servei de Promoció de la Ciutat i Empresa de l'IMPEM, que té com a objectiu dinamitzar i ajudar el teixit empresarial de Mataró, facilitant les eines i els recursos necessaris des d'una perspectiva global.