Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el I Torneig internacional de futbol base "Ciutat de Mataró"

Escoltar

Mataró celebra el I Torneig internacional de futbol base "Ciutat de Mataró"

El primer cap de setmana de juny, Mataró acollirà un nou esdeveniment esportiu: el I Torneig internacional de futbol base "Ciutat de Mataró". El torneig, que està organitzat pel Patronat Municipal d'Esports i la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró, és una iniciativa que s'emmarca dins el Pacte del Futbol.

En el I Torneig internacional de futbol base tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de juny al Camp Municipal d'Esports (passeig de Carles Padrós) i hi participaran 8 equips, 2 dels quals són estrangers: FC Barcelona, RCD Espanyol, CF València, Real Betis Balompié, Atlètic de Madrid, Olimpic de Marsella, Spòrting de Lisboa i la Selecció de Mataró. Els participants són de categoria infantil, nens entre 13 i 14 anys.

El torneig, que està patrocinat pel Grup PUMSA, reunirà a més de 170 persones entre jugadors, entrenadors, organitzadors i acompanyants.

Els equips s'han dividit en dos grups de 4 equips cadascun i a la primera fase del torneig competiran tots contra tots, i a la segona fase competiran els classificats en la mateixa posició de cada grup.

Cada partit tindrà una duració de 30 minuts per part i un descans de 10 minuts. Després de cada partit es tiraran tres penaltis per evitar l'empat a punts entre els equips. La classificació es farà per punts: partit guanyat, 3 punts; empatat, 1 punt i perdut 0 punts.

Programa del torneig

. Divendres 1 de juny

19.00 h: CF València i l'Atlètic de Madrid

20.15 h: Selecció de Mataró i Real Betis Balompié

. Dissabte 2 de juny

Des de les 9.30 fins a les 21 h, que s'iniciarà l'última prova, s'aniran succeint els partits entre tots els equips.

. Diumenge 3 de juny

09.30 h: partit per decidir el 7è i 8è classificat

10.45 h: partit per decidir el 5è i 6è classificat

12.00 h: partit per decidir el 3r i 4t classificat

13.15 h: partit de la final

Quan finalitzi l'últim partit es farà l'entrega dels trofeus del torneig i tot seguit es farà l'acte de clausura.

Pacte pel Futbol

El passat mes de novembre, el Patronat Municipal d'Esports i la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró van signar el Pacte pel Futbol amb l'objectiu d'establir un nou marc de millora contínua del futbol base que es concreta en dos aspectes: la millora de les instal·lacions i la promoció de l'activitat desenvolupada pels clubs. Aquest últim punt estableix que s'ha de crear i promocionar un torneig de futbol base internacional de ciutat, amb la participació de les ciutats agermanades i que s'ha concretat en l'organització d'aquest I Torneig internacional de futbol base "Ciutat de Mataró".