Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la Festa de l'Esport en dues instal·lacions municipals

Escoltar

Mataró celebra la Festa de l'Esport en dues instal·lacions municipals

Aquest cap de setmana, 2 i 3 de juny, Mataró celebra la Festa de l'Esport, la jornada de portes obertes de l'esport per a tothom. La festa l'organitza l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona i hi participen, a més de Mataró, 108 municipis de la província de Barcelona. Les activitats a la ciutat es realitzaran a la Piscina Municipal i al Centre Municipal d'Esports El Sorrall.

Els 109 municipis que enguany s'han adherit a la festa han programat un total de 570 activitats en 419 espais esportius. La participació estimada és de més de 92.000 persones i les entitats i clubs esportius que ajudaran en la seva organització, 647, amb un dispositiu humà de 4.877 persones.

L'objectiu és que es realitzin activitats en instal·lacions esportives municipals (pavellons, piscines, pistes, €) així com places, carrers o la muntanya, perquè el conjunt de la ciutadania puguin gaudir de l'esport de manera lúdica i festiva.

Festa de l'Esport a Mataró

. Dissabte 2 de juny. Piscina Municipal (avinguda del Velòdrom, 25)
De 09.00 a 14.00 h: serveis oberts a tothom
De 10.00 a 11.00 h: natació amb aletes
D'11.00 a 13.00 h: inflables a la piscina gran
De 13.00 a 14.00 h: volei a la piscina petita

. Diumenge 3 de juny. (Centre Municipal d'Esports El Sorrall (ronda de Josep Tarradellas, 103)
De 09.00 a 14.00 h: serveis oberts a tothom

L'aforament a les dues instal·lacions és limitat. Els menors hauran d'anar acompanyats d'un adult.

La iniciativa va néixer a Torí (Itàlia) i fa cinc anys la va recollir la Diputació de Barcelona. Des de fa dos anys les diputacions Forals d'Àlaba, Biscaia i Guipúscoa s'han sumat a la iniciativa.