Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró ha presentat el projecte del Front de Mar al Barcelona Meeting Point

Escoltar

Mataró ha presentat el projecte del Front de Mar al Barcelona Meeting Point

El desenvolupament del Front de Mar convertirà Mataró en una ciutat cada cop més oberta al mar, i aportarà nous habitatges, aparcaments, equipaments, zones verdes, comercials i d'oficines. L'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) presenta el projecte del 6 al 8 de novembre a la 11ª edició del Barcelona Meeting Point, el major saló immobiliari internacional d'Europa.

El Front de Mar és un dels projectes més ambiciosos que Mataró ha dut a terme en els últims anys, i suposarà la transformació de la capital del Maresme en una ciutat encara més oberta al mar sense renunciar a ser una ciutat compacta, mediterrània, sostenible i amb una bona qualitat de vida.

El desenvolupament del front marítim de Mataró també és una prioritat en l'estratègia de promoció de la ciutat. I és que la capital del Maresme gaudeix d'un privilegiat litoral que, complementat amb d'altres recursos naturals, amb un destacat patrimoni històric i cultural i una nombrosa i qualitativa oferta comercial, doten la ciutat de personalitat pròpia i la converteixen en un indret interessant per visitar i un lloc idoni per a residir-hi.

PUMSA dona a conèixer el projecte del Front de Mar a partir d'avui i fins el dijous 8 de novembre amb un espai propi d'exposició dins l'estand de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), que estarà al Palau 8 de Fira de Barcelona, estands 8A100 i 8A1100, Nivell 0, Carrer A.

Presentació a càrrec de l'alcalde

Sota el títol "El nou front de mar. Noves oportunitats", l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, ha explicat la transformació que la capital del Maresme experimentarà en els propers anys en els cinc àmbits que integren el Front de Mar: El Rengle, Porta Laietana, Ronda Barceló, Cooperativa Agrària - Cabot i Barba - Cafè de Mar, i el passeig Marítim i el Port.

La ponència ha tingut lloc avui dimarts 6 de novembre a les 11.15 h. dins el marc de la III Jornada de Polítiques d'Habitatge Social i Urbanisme als Municipis que organitza la FMC al Barcelona Meeting Point.

Aquesta jornada, que s'ha desenvolupat a la Sala 3 del Palau 8 de la Fira de Barcelona, també ha comptat amb la participació d'alcaldes i responsables municipals d'altres municipis de Catalunya que han explicat els seus projectes de desenvolupament urbanístic.