Més de 400 esportistes participaran en el VII Triatló Ciutat de Mataró

El proper diumenge, 3 de juny, el passeig Marítim serà l'escenari del VII Triatló Ciutat de Mataró en la modalitat sprint. Els aproximadament 430 participants començaran la competició a les 9.30 h. La prova està organitzada pel Patronat Municipal d'Esports i el Centre Natació Mataró. A les 12 h està prevista l'entrega de premis. També se celebrarà la I Aquatló Infantil Ciutat de Mataró.

El Triatló Ciutat de Mataró comença amb natació, a la platja, davant del Centre Natació Mataró es farà un circuit de 750 m marcat per boies, tot seguit els esportistes agafaran les bicicletes i faran 20 km en dues voltes al llarg de l'avinguda del Maresme i la N-II, entre la rotonda del Rengle i la de l'Experience. La tercera prova serà la cursa a peu de 5 km pel passeig del Callao en direcció a l'escullera i finalitzant davant les instal·lacions del Centre Natació Mataró.

Les aproximadament 40 participants femenines sortiran amb un avantatge de 8 minuts respecte als masculins.

Hi haurà classificació femenina i masculina en les següents categories: cadet, júnior, sub-23 i veterans.

A més dels premiats en aquestes categories, hi haurà el premi especial KIA de 220 € per al primer atleta (home o dona) que arribi a la meta.

I, a partir de les12 h, tindrà lloc la I Aquatló Infantil Ciutat de Mataró per a edats compreses entre els 6 i 14 anys.

Es tracta d'una prova on s'ha de fer una cursa a peu de 400 m (circuit d'anada i tornada entre el Centre Natació Mataró i Can Dimas pel passeig del Callao i el passeig paral·lel) i, sense aturar el cronòmetre, anar a la piscina del Centre Natació Mataró per cobrir la distància de 100 m (circuit en forma de lletra U) a la piscina de 50 m del centre i acabar la prova tornant a córrer els 400 m del principi en sentit invers.

Tots els participants de la I Aquatló Infantil Ciutat de Mataró rebran obsequis.

Mesures circulatòries

Amb motiu de la cursa, s'ha previst que el passeig Marítim quedarà tallat al trànsit de les 6 a les 12.30 hores aproximadament, entre la Riera Sant Simó i el Cargol, tampoc s'hi podrà estacionar.

I de les 9 h i fins que acabi la prova:

. L'avinguda del Maresme € N-II estarà tallada a la circulació entre la rotonda del Rengle fins a la Riera de Sant Simó.

. La ronda de Joan d'Àustria quedarà tallada al trànsit.

. Els carrers de Jaume Balmes, de Damià Campeny i de Federico Carlo Gravina canviaran provisionalment de sentit.

. L'entrada al Port només es podrà fer pel Cargol.