Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quiteria Guirao pren possessió com a regidora i assumeix les competències de Medi Ambient i Sostenibilitat

Escoltar

Quiteria Guirao pren possessió com a regidora i assumeix les competències de Medi Ambient i Sostenibilitat

Quiteria Guirao Abellán ha pres possessió aquest matí en un Ple extraordinari de l'acta de regidora com a representant del grup municipal d'ICV-EUiA. Guirao assumeix les competències relatives a Medi Ambient i Sostenibilitat, delegades avui mateix per un Decret d'Alcaldia, i ha estat nomenada, també per decret, segona tinent d'alcalde.

La regidora agafa el relleu d'Antoni Guirao Motis, que va presentar la seva renúncia com a  regidor per motius professionals, acceptada pel Ple ordinari del 13 de setembre.

Altres competències

Quiteria Guirao també ocupa la presidència del Pla integral de Rocafonda-El Palau, la vicepresidència de l'Àrea de Via Pública, ha estat nomenada membre de la Junta de Govern Local i forma part com a vocal de la Mesa de Contractació.

Així mateix, per acord del Ple d'avui, és vocal de les comissions informatives de Serveis Centrals i Serveis Territorials i vicepresidenta de la comissió informativa de Via Pública. També és vocal de la Comissió Especial de Comptes i la Comissió Especial d'Organització, i membre dels següents organismes i entitats com a representant de l'Ajuntament: Consorci del Port de Mataró, Consorci Gestió Integral Aigües de Catalunya, Parc Montnegre-Corredor, Fundació privada Unió de Cooperadors de Mataró i Xarxa de Ciutat i Pobles cap a la Sostenibilitat.