Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampusMataró introduirà als estudiants d'audiovisuals de l'EUPMt al món laboral

Escoltar

TecnoCampusMataró introduirà als estudiants d'audiovisuals de l'EUPMt al món laboral

TecnoCampusMataró (TCM) inicia un projecte tecnològic centrat en el sector del turisme amb l'objectiu de preparar als estudiants de Mitjans Audiovisuals de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt) per a la seva integració al món laboral.

El projecte consisteix en la producció i elaboració de materials audiovisuals en l'àmbit turístic per tal de proporcionar informació sobre la localització i els punts d'interès d'una ciutat.

Per a dur a terme aquest projecte tecnològic, TCM col·labora amb Tourism Radio, una empresa especialitzada en radiodifusió, que serà l'encarregada de proporcionar els continguts que han de tenir els clips informatius.

Estudiants de Mitjans Audiovisuals de l'EUPMt seran els responsables de la producció i elaboració d'aquestes falques. Aquesta feina consistirà en la preproducció musical, l'enregistrament i la postproducció de les peces audiovisuals.

Amb aquest projecte, TCM posa a l'abast dels estudiants de Mitjans Audiovisuals l'oportunitat d'integrar-se al món laboral, així com de conèixer les possibilitats reals existents al sector.

Foment del sector audiovisual

Des de TecnoCampusMataró, s'impulsa el sector audiovisual per tal de dinamitzar l'economia de Mataró i el Maresme, doncs ha estat identificat com un dels sectors professionals amb més potencial d'innovació del territori dins el Pla de Recerca i Innovació que es va posar en marxa l'any 2006.

En aquest sentit, TCM fomenta la creació de grups i centres de recerca especialitzats en el sector audiovisual, però també en altres àmbits com les noves tecnologies vinculades a la salut i a les dependències, les tecnologies mòbils, la innovació territorial i el turisme, incloent la indústria del lleure i dels serveis a les persones.