Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 890 alumnes de primària participaran en el 'Taller i circuit de la bicicleta"

Escoltar

Uns 890 alumnes de primària participaran en el 'Taller i circuit de la bicicleta"

Els alumnes de 5è del cicle superior de primària dels centres escolars acollits al programa d'educació viària van començar dijous 12 d'abril la nova edició del "Taller i circuit de la bicicleta". L'activitat està organitzada per la Unitat d'Educació Viària, Prevenció i Civisme de la Policia Local de Mataró.

Al taller, que té lloc novament al nou Parc Central davant la passarel·la firal, els alumnes poden dur a terme tres activitats diferents:

- conducció en un circuit que simula l'entramat de carrers d'una petita ciutat, amb els seus corresponents senyals i semàfors, on els alumnes, com a conductors de bicicleta, poden demostrar i posar en pràctica els seus coneixements per a una circulació segura i responsable

- Un circuit d'habilitats, on els alumnes han de demostrar les seves habilitats en la conducció, circulació en ziga-zaga, frenada d'emergència, girs, equilibri, etc.


- Un taller de la bicicleta on es transmet als alumnes la importància dels elements de seguretat del provi vehicle, frens, pneumàtics, etc., així com la importància de l'ús dels elements de seguretat del seu vehicle: casc, llums, etc.

Els alumnes que superin el conjunt de les activitats obtindran el "Carnet del bon ciclista". L'activitat es farà fins al divendres 11 de maig i està previst que hi participin uns 890 alumnes de 24 centres escolars.