Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Vestido nuevo' guanya el primer premi de l'XI Mostra de Curtmetratges de Mataró

Escoltar

'Vestido nuevo' guanya el primer premi de l'XI Mostra de Curtmetratges de Mataró

Ahir diumenge, 25 de novembre, el president del Patronat Municipal de Cultura, Sergi Penedès, va fer entrega dels guardons de l'XI Mostra de Curtmetratges de Mataró i alhora va cloure la XXIX edició de la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors.

El primer premi al millor curtmetratge va recaure en l'obra "Vestido nuevo" de Sergi Pérez, premi dotat en 3.600 € i el segon premi el va guanyar "Benelux" de Gonzalo Munilla, que va rebre 1.200 €. I el premi que concedeix el públic se'l va endur Arturo Ruiz Serrano per "Paseo", que va rebre 600 €.

Els guanyadors també van rebre una reproducció de la peça escultòrica emblemàtica de la ciutat de mataró "Laia l'arquera" obra de l'artista mataroní Rovira-Brull.

En aquesta edició es van presentar 84 curts dels quals se'n van triar 9 finalistes. Les obres s'han projectat abans del llargmetratge de la XXIX edició de la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors. També es va fer una sessió especial de tots els curts finalistes a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró el mateix diumenge 25 a les 12 h, així com també s'han pogut veure a Televisió de Mataró i al vestíbul del Teatre Monumental tots els dies de la mostra.

La Mostra de Cinema de Nous Realitzadors ha projectat aquest any 10 pel·lícules sobre conflictes polítics i socials i hi han assistit 1.218 persones.

Els dos certàmens estan organitzats pel Patronat Municipal de Cultura i la Comissió de la XXIX Mostra de Cinema de Nous Realitzadors.