Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró S.A. renovarà el clavegueram del carrer de Burriac i de la ronda de la Cerdanya

Escoltar

Aigües de Mataró S.A. renovarà el clavegueram del carrer de Burriac i de la ronda de la Cerdanya

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el projecte de renovació del clavegueram del carrer de Burriac i de la ronda de la Cerdanya. L'actuació preveu substituir el col·lector actual en el tram del carrer de Burriac comprès entre la ronda de la Cerdanya i la ronda de Bellavista, i en el tram de la ronda de la Cerdanya entre el carrer de la Garrotxa i l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch.

Les obres estan incloses dins el Pla Director del Clavegueram de Mataró. El col·lector, que es troba en mal estat, es substituirà instal·lant nous tubs de PVC estructurat de 60 i 50 centímetres de diàmetre que augmentaran la capacitat de cabal actual. En concret, es col·locaran 54 metres de col·lector de 60 centímetres de diàmetre i 320 metres de col·lector de 50 centímetres. També està previst substituir els claveguerons en mal estat i connectar tots els que estiguin en servei.

El projecte preveu l'execució de les rases necessàries i la reposició dels paviments després de la substitució del col·lector.

El termini d'execució del projecte és de sis mesos. Abans no comencin les obres, el projecte ha se superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a una empresa constructora. Els treballs tenen un pressupost previst de 404.723 euros.