Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Palauet acull l'exposició fotogràfica 'Talent latent'

Escoltar

Can Palauet acull l'exposició fotogràfica 'Talent latent'

El president del Patronat Municipal de Cultura (PMC), Sergi Penedès, la directora general de Cooperació Cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Anna Falguera, i una de les comissàries de l'exposició, Tanit Plana, tenen previst inaugurar demà, a les 20 h, l'exposició fotogràfica "Talent latent". La mostra es podrà veure fins al 6 de juliol, a les sales d'exposicions de Can Palauet (carrer d'en Palau, 32-34).

"Talent latent" reuneix nou artistes que van ser triats entre les més de cent propostes que van fer 250 especialistes en fotografia de tot el món. Es tracta de Magda Stanová, Aleix Plademunt, Fiona Hackett, Nico Baumgarten, Carla Verea, Tehnica Schweiz, Ewa Axelrad, Moira Ricci i Ali Taptik. La mostra té l'objectiu d'ampliar la sensibilitat ciutadana cap a les arts visuals contemporànies i reflexionar sobre el paper de la imatge en la configuració de la societat.

Aquesta exposició està organitzada per la subdirecció general de Difusió Artística del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i s'ofereix als ajuntaments com a exposició itinerant. Es va poder veure a la manifestació fotogràfica SCAN que es va fer a Tarragona del 14 al 20 d'abril i en un futur visitarà altres municipis.