Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri de Les Valls tindrà tombes construïdes a terra

Escoltar

El cementiri de Les Valls tindrà tombes construïdes a terra

La Junta de Govern Local ha aprovat avui inicialment el projecte de construcció al cementiri de Les Valls de 32 tombes situades a terra. Els treballs correspondran a la primera fase d'un pla d'actuació que preveu construir fins a 192 tombes al cementiri nou, per respondre a la demanda existent d'aquest tipus de sepultura.

Les 32 tombes inicials es construiran a l'esplanada que està entre la sisena i la setena barres de nínxols del cementiri. Cada unitat de tomba és un element soterrat que permet enterrar verticalment tres cossos, amb una llosa de granet per col·locar una làpida comuna. És a dir, les 32 tombes correspondran a un total de 96 sepultures.

Les tombes estaran agrupades de dos en dos, i es disposaran en fileres. L'entorn superficial serà un espai comú enjardinat, amb un pas de vianants per poder accedir a cada tomba.

El projecte, que durà a terme l'empresa concessionària de la gestió dels cementiris municipals, Cementiris Metropolitans CGC SL, té un pressupost d'execució de 184.347 euros. Abans que comencin els treballs, el projecte haurà de superar els tràmits d'exposició pública, aprovació definitiva, licitació i adjudicació a una empresa constructora.