Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cívic Pla d'en Boet inaugura una exposició de cartells de Manel Campaña

Escoltar

El Centre Cívic Pla d'en Boet inaugura una exposició de cartells de Manel Campaña

L'Associació de Veïns Molins, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha inaugurat avui, a les 19.30 h, una exposició sobre els cartells de Manel Campaña al Centre Cívic Pla d'en Boet. Aquesta  mostra inclou producció artística relacionada amb el teixit associatiu de la ciutat. El centre ha facilitat el muntatge i contingut de l'exposició, mentre que la Xarxa d'Equipaments Cívics (XEC) s'ha encarregat de la difusió i de l'espai.

Les obres es podran veure al primer pis del centre fins al 24 de maig. El Centre Cívic Pla d'en Boet, situat al carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, obre les seves portes entre 9 i 21.45 h, de dilluns a divendres, i entre 10 i 13 h, els dissabtes. La mostra també pretén apropar l'obra de Campaña al públic i per aquest motiu, cada dimecres entre 18 i 19h, es produiran trobades amb l'artista al mateix centre, que inclouran visites guiades i converses amb l'autor.  

L'artista ha estat relacionat al moviment veïnal i va dissenyar els cartells de diferents edicions de la Festa Major de Molins, Cerdanyola i Rocafonda. A més, es va dedicar al disseny d'estampació tèxtil, va exercir com a professor de dibuix al CEIP J. Manuel Peramàs i va donar classes de dibuix al Centre Cívic Molins.