Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia de la Música omplirà els carrers de Mataró amb una quarantena de grups del Maresme

Escoltar

El Dia de la Música omplirà els carrers de Mataró amb una quarantena de grups del Maresme

El president del Patronat Municipal de Cultura (PMC), Sergi Penedès, i el vicepresident del Col·lectiu de Músics del Maresme, Enric Navarro, han presentat avui en roda de premsa els actes del Dia de la Música, que se celebrarà a la ciutat el 21 de juny. També hi ha estat present Jordi Herreruela, de la Casa de la Música Popular, projecte dins del qual s'ha emmarcat la col·laboració.

Per tercer any consecutiu, el Col·lectius de Músics del Maresme i el PMC organitzen el Dia de la Música, que enguany tindrà com a principal novetat la "Matukada: 1a Trobada de batucades de Mataró i rodalies" que entre les 17 i 18 h oferirà tallers oberts al Parc Central i a les 19.30 h una cercavila conjunta per La Riera fins a la plaça de Santa Anna en la qual s'espera que hi participin uns 200 batucaires.

Els actes es faran a tres escenaris diferents, dos situats a la plaça de Santa Anna i un davant de l'Ajuntament. La jornada començarà al matí amb la participació de les escoles de música de la ciutat que oferiran petits tastets de cançons a partir de les 11 h a un dels escenaris de la plaça de Santa Anna. A davant de l'Ajuntament, actuarà l'Aula de Música Tradicional amb els concerts de final de curs a partir de les 17 h.

A partir de les 16 h fins a la matinada, hi haurà actuacions d'una quarantena de grups de la comarca als tres escenaris. Els estils que s'hi podran sentir van des del rock al hip-hop passant pel jazz i el pop. A més, durant la jornada d'aquest any es podran sentir en directe els temes de "Cançons amb denominació d'origen 2007", el disc que acaba d'editar el Col·lectiu de Músics del Maresme amb 45 cançons de diversos grups de la comarca.


Presentació de la jornada (d'esquerra a dreta, Enric Navarro, Sergi Penedès i Jordi Herreruela).