Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia Internacional de la Dansa combina espectacles professionals amb l'actuació de joves de l'Aula de Teatre

Escoltar

El Dia Internacional de la Dansa combina espectacles professionals amb l'actuació de joves de l'Aula de Teatre

Mataró celebra el Dia Internacional de la Dansa (29 d'abril) el proper cap de setmana amb una programació que combina els espectacles professionals amb la participació dels joves estudiants de l'Aula de Teatre del Patronat Municipal de Cultura (PMC).

Dissabte 26 d'abril

Els alumnes de l'Aula de Teatre del PMC donaran el tret de sortida de la celebració el dissabte 27 d'abril, a les 12 h, al pati de la Residència de Sant Josep. En aquest escenari presentaran l'obra "Petites Coreografies", el recull d'un esforç col·lectiu cuit a foc lent durant el curs i dirigit per la ballarina Maria Garriga de la companyia Art Trànsit Dansa. A continuació, al mateix espai, es podrà veure l'estrena d'"Slot", de la companyia Nats Nuts Dansa. Es tracta d'una coreografia que presenta quatre personatges atemporals, carregats de maletes que fan una aturada en el seu viatge per compartir vivències, mirades i danses d'arreu del món. Un espectacle de carrer, dirigit a tots els públic i dirigit per Claudia Moresco i Toni Mira.

A les 21 h, la programació inclou l'última creació de la companyia Metros Dansa al Teatre Monumental. El coreògraf i director Joan Ollé presenta, amb 13 ballarins, una adaptació de l'òpera "Madama Buterrfly" des d'un punt de vista contemporani però sense oblidar la tradició nipona de l'obra.

Diumenge 27 d'abril

En col·laboració amb el Servei de Joventut, s'ha organitzat una tarda de hip hop al Parc Central. La festa, que començarà a les 17.30 h, comptarà amb una classe magistral de hip hop a càrrec de D'Block the on Stage Company i la posterior actuació d'aquest grup. També es presentarà la coreografia que els alumnes de diferents instituts d'estudis secundaris de la ciutat han treballat conjuntament durant el dos últims mesos.