Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dipòsit de la grua es trasllada a l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany

Escoltar

El dipòsit de la grua es trasllada a l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany

El servei de recolzament logístic a la circulació (grua), iniciarà demà, 31 de juliol, el seu trasllat provisional a la primera planta de l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany, que es va inaugurar el passat mes de juny.

El dipòsit de la grua disposarà de 133 places d'estacionament a la primera planta subterrània de l'aparcament de la ronda de Rafael Estrany. El trasllat s'iniciarà demà i el nou dipòsit estarà totalment operatiu a partir de l'1 d'agost.

Actualment, el dipòsit del servei de recolzament logístic a la circulació ocupa la primera planta subterrània de l'aparcament de la plaça de Granollers, amb 106 places que es preveuen destinar a la rotació un cop es produeixi el trasllat.

El trasllat del dipòsit de vehicles s'ha comunicat als ciutadans mitjançant anuncis en ràdio i amb avisos a les cartelleres municipals. A més, els adhesius que informen als ciutadans de la retirada del seu vehicle incorporaran la nova adreça a partir de demà.

La societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) ha promogut l'aparcament, i també s'ha encarregat de realitzar el condicionament intern de la primera planta subterrània amb tots els elements necessaris perquè pugui acollir les oficines del dipòsit municipal.

Trasllat de les oficines de GINTRA

Aquesta primera planta subterrània també acollirà les oficines d'Atenció al Públic de GINTRA, que actualment s'ubiquen a l'Edifici de Vidre. El trasllat s'iniciarà a partir de la primera quinzena de setembre.

Des de la nova ubicació a l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany, GINTRA continuarà oferint els seus serveis per millorar la mobilitat a Mataró, que són la construcció i explotació d'aparcaments de rotació, per a residents o mixtos; la gestió de l'estacionament en superfície sotmès a control horari i tarifari (zona blava); i la gestió del servei de recolzament logístic a la circulació que comporta, d'una banda, la retirada de vehicles estacionats de manera incorrecta a la via pública i, de l'altra, la gestió administrativa del dipòsit de vehicles.

Places per a residents

L'aparcament subterrani es troba a la ronda de Rafael Estrany, entre la prolongació dels carrers de Josep Goday i de Frank Marshall, al barri de Rocafonda. La nova infraestructura té una superfície total de 7.448 m2 distribuïts en dues plantes subterrànies, i es va inaugurar el passat 20 de juny.

A més del dipòsit de la grua, aquesta nova infrastructura compta amb places per a residents ubicades a la segona planta subterrània de l'aparcament: 144 d'aquestes places són per a cotxes €4 d'elles adaptades per a persones amb mobilitat reduïda- i 16 per a motocicletes.