Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Shakespeare clou la seva primera edició a Mataró amb un 90% d'ocupació

Escoltar

El Festival Shakespeare clou la seva primera edició a Mataró amb un 90% d'ocupació

Unes 2500 persones han pogut gaudir de la programació internacional i la producció pròpia de Xavier Sabata en la VI edició del Festival Shakespeare, la primera que ha tingut lloc a Mataró.

El Festival Shakespeare ha portat als escenaris de la Masia Can Ribot a uns 2500 espectadors. "El Rei Lear", d'Oriol Broggi, va clausurar diumenge el certamen, que es tanca amb un 90% d'ocupació, xifra molt positiva per un festival que vol créixer i consolidar-se al territori del Maresme.

Enguany, mantenint l'estructura de combinar teatre, dansa, circ i música, una programació formada per 8 espectacles distribuïts al llarg de la setmana passada a Santa Susanna (Can Ratés) i Mataró (Can Ribot i Ermita de Sant Simó), s'ha destacat per la producció pròpia del Festival, "The concord of sweet sounds" de Xavier Sabata, i 3 espectacles internacionals: "Sonnets", de Norah Krief, que va inaugurar la programació a Mataró el dia 30; "Peines d'amour Pedues" d'Hélène Cinque; i "Burgher King Lear" del portuguès Joao Garcia Miguel.

Les propostes de petit i mitjà format s'han desenvolupat al llarg de tardes i nits a l'aire lliure, culminant amb un sopar al mateix recinte de la masia.

El Festival Shakespeare ha atret l'atenció del públic autòcton i d'espectadors provinents de l'àrea metropolitana de Barcelona. A banda, també hi ha tingut una excel·lent resposta per part del públic en conferències i cursos dins del marc del propi Festival.