Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mercat de marxants de Cerdanyola canvia d'ubicació

Escoltar

El mercat de marxants de Cerdanyola canvia d'ubicació

A partir del proper dissabte 31 de maig, el mercat de marxants setmanal del barri de Cerdanyola se situarà al passeig de Ramon Berenguer III, entre l'avinguda de la Gatassa i el passatge de Baldomer Vila. Els canvis en l'estructura del barri han fet incompatible el muntatge del mercat al seu antic emplaçament, a la plaça del Cardenal Josep de C. Vives i Tutó, amb les necessitats dels veïns de la zona, les mesures de seguretat necessàries i els serveis mínims indispensables pel servei del mercat.

Els operadors del mercat havien sol·licitat el canvi d'ubicació que va ser acordat el setembre del 2006, condicionat a l'entrada en funcionament de l'aparcament del parc de Cerdanyola. El nou emplaçament ha estat triat desprès d'un llarg procés d'anàlisi de les diferents alternatives, amb el consens dels marxants, dels veïns i de l'Ajuntament. També s'han recollit suggeriments de diferents col·lectius de Cerdanyola.

Amb aquest trasllat es preveu una millora en l'ordenació del mercat que el farà més atractiu per als usuaris, convertint-lo en un referent de la compra quotidiana de la ciutat. El mercat de Cerdanyola comptarà amb una nova senyalització de tipus turístic, seguint amb la mateixa línia que la resta de mercats de marxants de la ciutat. A més tindrà un nou sistema de gestió de residus i neteja, que si obté uns resultats positius, s'implantarà als altres 6 mercats. El mercat de marxants de Cerdanyola està dedicat a l'alimentació, té 27 parades amb diversitat de productes i està obert els dissabtes entre les 7 i les 14 h.