Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat Municipal de Cultura convoca la 7a Mostra d'Art Jove

Escoltar

El Patronat Municipal de Cultura convoca la 7a Mostra d'Art Jove

El Patronat Municipal de Cultura (PMC) ha fet públiques les bases per participar a la 7a Mostra d'Art Jove. El certamen té com a objectius la promoció de l'art i de la creativitat artística amb obres compromeses amb nous llenguatges i experimentacions. També és una plataforma per donar a conèixer nous creadors i tendències artístiques.

Fins ara la convocatòria estava oberta a tots els artistes de 18 a 35 anys, nascuts o residents a la comarca del Maresme. Enguany, el certamen s'amplia a tots els residents a Catalunya, que poden participar a títol individual o col·lectiu. Les tècniques, mides i suport de les obres són lliures, amb el requisit que siguin propostes inèdites i originals. Les bases es poden consultar al web municipal http://www.cultura.mataro.cat/

Els interessats han de presentar les seves propostes del 17 al 28 de març al Patronat Municipal de Cultura (carrer de Sant Josep, 9). El jurat seleccionarà fins a un màxim de 10 projectes, que formaran part de la 7a Mostra d'Art Jove, l'exposició col·lectiva que se celebrarà a l'Espai f (carrer Nou, 11), del 29 de maig al 6 de juliol de 2008.

Entre els artistes seleccionats hi haurà un guanyador que serà premiat amb una exposició individual becada, la inscripció a un dels Tallers de la QUAM 2008 (Quinzena d'Art de Montesquieu) i una inscripció a un dels tallers/workshops que tindrà lloc a Can Xalant Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró la temporada 2008-2009. El nom del guanyador es donarà a conèixer durant la inauguració de la 7a Mostra d'Art Jove, el 29 de maig.