Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova una proposta de resolució sobre el Reglament dels Consells Territorials dels Plans Integrals

Escoltar

El Ple aprova una proposta de resolució sobre el Reglament dels Consells Territorials dels Plans Integrals

El Ple municipal del 7 de febrer va aprovar una proposta de resolució presentada pel grup municipal de CiU sobre la revisió del Reglament dels Consells Territorials dels Plans Integrals. El text, aprovat finalment per unanimitat, conserva la part expositiva inicial i incorpora una esmena del govern en l'apartat de l'acord.

La proposta íntegra és la següent:

"El debat obert arran de l'elecció dels membres escollits aleatòriament i els representants d'entitats al Consell Territorial del Pla Integral de Cerdanyola ha demostrat que el Reglament actual, aprovat en el seu dia pel Ple Municipal, no és prou precís i no compleix amb les expectatives de Participació Ciutadana desitjades.

Hem de reconèixer, a la vista de la participació en aquests consells en el passat mandat municipal i dels problemes  actuals, que el seu redactat és molt millorable.

Per altra banda, la creació de nous Consells Territorials en altres zones de la ciutat, anunciada pel Govern Municipal per aquest mandat, aconsella resoldre el problema el més aviat possible i és per això que el Grup Municipal de CiU proposa al Ple Municipal l'adopció del següent,

ACORD

 

Primer.- A partir dels informes fets pels tècnics municipals del Servei de Participació Ciutadana respecte a les millores a aplicar al Reglament dels Consells Territorials i de la convocatòria de la Comissió Especial d'Organització per tal de proposar els oportuns canvis en el Reglament dels Consells Territorials, portar al Ple aquesta modificació".