Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor Carlos Fernández assumeix les competències de Presidència

Escoltar

El regidor Carlos Fernández assumeix les competències de Presidència

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha signat avui el decret en què resol delegar al regidor Carlos Fernández Báez les atribucions de gestió i resolució en matèria de Presidència i Participació (Comunicació, Política Lingüística, Pacte de Civisme, Nova Ciutadania, Agència de Suport a l'Associacionisme, Cooperació i Desenvolupament i Agermanament).

El decret també resol nomenar el regidor Carlos Fernández president de l'Àrea de Presidència.

Aquesta nova delegació de competències s'ha donat perquè el passat 14 de maig l'alcalde va signar un decret en el qual deixava sense efecte la delegació de les competències de Presidència al regidor Esteve Terradas Yus, atès que havia d'assumir unes noves responsabilitats a la Delegació del Govern a Catalunya.

Pel que fa a l'organització de la regidoria, es crearà la figura de cap de Gabinet d'alcaldia.

A partir de la renúncia del regidor Esteve Terradas, l'alcalde modificarà el cartipàs que va aprovar el passat 16 de juny. Així, està previst que la regidora entrant, Núria Aguilar, tingui les competències de Gent Gran, fins ara delegada a la regidora Carme Esteban.

L'alcalde ha signat avui un altre decret en el qual resol nomenar el regidor Francesc Melero Collado setè tinent d'alcalde.