Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment inicia els treballs de renovació del sistema elèctric de la plaça del Forn del Vidre i el seu entorn

Escoltar

El Servei de Manteniment inicia els treballs de renovació del sistema elèctric de la plaça del Forn del Vidre i el seu entorn

El Servei de Manteniment de l'Ajuntament té previst començar avui les obres de renovació de l'enllumenat públic de la plaça del Forn del Vidre, del carrer de Cristina, d'Enric Prat de la Riba i d'El Rierot.

Les obres han estat adjudicades a l'empresa Electricitat Boquet SL, tenen una durada prevista d'un mes i mig i el seu pressupost d'adjudicació és de 91.959,53 €.

Millora de l'eficiència de les làmpades

Els treballs començaran amb el desmantellament de les línies existents i dels 34 punts de llum dels carrers afectats. S'aprofitarà per condicionar i adequar el quadre d'escomesa, eliminant les proteccions que alimenten aquests punts de llum, i realitzar la comprovació de la presa a terra.

S'instal·laran les noves línies de distribució de potència trifàsica, en traçat soterrat i grapat de façana, i braços murals a les façanes amb làmpades de vapor de sodi de 100 w. En total hi hauran 60 punts de llum entre braços a façana i columnes. La nova instal·lació implicarà un estalvi del 78 % respecte l'actual sistema.