Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei d'Obres finalitza els talussos de Can Boada i les millores als accessos

Escoltar

El servei d'Obres finalitza els talussos de Can Boada i les millores als accessos

El regidor d'Obres, Serveis i Manteniment, Francesc Melero, i el regidor de Presidència, Carlos Fernández, van visitar ahir la finalització de les obres dels talussos de l'edifici municipal de Can Boada a la Via Europa i les millores als accessos, realitzades pel Servei d'Obres. Els treballs que ha dut a terme l'empresa Jardineria Moix, SL van ser adjudicats per un import de 87.142,51 euros i una durada de 4 mesos.

La zona on s'han realitzat les actuacions es troba al costat nord de l'edifici de Can Boada, entre l'equipament, el parc de Can Boada i els edificis amb façana a la Via Europa. Es tracta d'un espai amb un gran desnivell que s'ha salvat amb la creació de dos talussos, separats per una terrassa.

A banda dels treballs de neteja i esbrossada de la zona verda, s'ha esporgat la figuera que presideix l'espai principal i que es troba a la cota de terrassa que separa els dos talussos. En el punt més estret d'aquesta terrassa s'ha creat una feixa i un zona d'estar intermèdia d'on surten els dos trams d'escales. Amb les terres obtingudes en generar la feixa i la petita zona d'estar s'han conformat els talussos superior i inferior, a través de gabions. El talús superior s'entrega a la zona de la figuera i l'inferior arriba fins al nou mur.

Els treballs també han inclòs la creació de plans inclinats per executar la base dels dos trams d'escales i l'obertura de rases per a la fonamentació de murets i serveis de llum i reg.

Reg per goteig

El sistema de reg instal·lat és per goteig. A més, un embornal a la plataforma de la figuera recull l'aigua de pluja que va, a través d'un tub, a la xarxa general del carrer. Pel que fa a l'enllumenat, s'han instal·lat dues columnes cilíndriques amb làmpades de vapor de sodi.