Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d'Ocupació de l'IMPEM participa en la segona edició del Saló del Treball

Escoltar

El Servei d'Ocupació de l'IMPEM participa en la segona edició del Saló del Treball

El Servei d'Ocupació de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) serà present, a través d'un estand, en la segona edició del Saló del Treball que es portarà a terme des d'avui fins al dissabte a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat.

El Saló del Treball, una proposta del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, és un espai de trobada entre institucions, empreses, persones treballadores i altres col·lectius que integren el món del treball. També és un lloc de trobada per a les persones que desitgin formar-se, conèixer les possibilitats d'oferta formativa i les entitats que des de l'administració o centre de formació n'ofereixen.

Al II Saló del Treball es duran a terme una sèrie de tallers i conferències impartides per persones expertes de reconegut prestigi en el món empresarial i laboral amb l€objectiu de donar a conèixer la situació del mercat de treball actual, així com possibles vies per millorar el desenvolupament professional de les persones.

El SOM de l'IMPEM

L'IMPEM, exposarà en un estand, els programes desenvolupats pel Servei d'Ocupació de Mataró (SOM). Els objectius del SOM són millorar i augmentar l'ocupabilitat dels ciutadans i ciutadanes de Mataró així com promoure la capacitació i qualificació professional. Els ciutadans que s'apropin podran conèixer, entre d'altres activitats i programes, el Club de Feina i la plataforma multimèdia Porta 22 Mataró. Es tracta de dos recursos adreçats a les persones amb inquietuds per millorar i créixer professionalment.