Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves es poden formar com a monitors d'activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

Els joves es poden formar com a monitors d'activitats de lleure infantil i juvenil

Aquesta setmana el Servei de Joventut de l'Ajuntament inicia la inscripció per als cursos de monitors i monitores d'activitats de lleure. S'ofereixen 25 places perquè els monitors/es obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves. El curs l'imparteix L'Escola Lliure El Sol.

Els membres d'entitats infantils i juvenils de Mataró s'hi poden inscriure el 6 i 7 de març; els nois i noies de Mataró fins a 35 anys i membres de l'ACJ, AE i Esplac ho podran fer-ho el 10 i 11 de març i la resta de persones interessades el 12 i 13 de març.

El curs es farà del 17 de març al 17 de maig i comptarà amb 100 hores teòriques, 150 hores de pràctiques i 25 hores per elaborar una treball-memòria de l'acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques.

El preu és de 175 €; els membres de les entitats de lleure de Mataró hauran de pagar 145 €; els membres d'ACJ i AE 95 € i els socis i sòcies de l'Esplac 55 €. L'única condició d'accés al curs és ser major d'edat.

Les inscripcions es poden fer al Sidral € Punt d'informació juvenil (plaça d'Espanya, 1) de dilluns a divendres de 17 a 21 h i els divendres de 10 a 14 h, al telèfon 93 702 57 41 o al correu electrònic sidral@ajmataro.cat.

L'aprofitament del curs dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil.