Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esteve Terradas renuncia al càrrec de regidor del grup municipal del PSC a l'Ajuntament

Escoltar

Esteve Terradas renuncia al càrrec de regidor del grup municipal del PSC a l'Ajuntament

El Ple ordinari celebrat ahir 5 de juny va prendre coneixement de la renúncia d'Esteve Terradas i  Yus com a regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a l'Ajuntament de Mataró. El passat 14 de maig, l'alcalde, Joan Antoni Baron, va signar el decret que resolia deixar Esteve Terradas sense les competències de Presidència i setè tinent d'alcalde a petició del mateix regidor, que ara renuncia al seu càrrec.

Terradas deixa l'Ajuntament després de 25 anys, temps en el qual ha estat regidor entre d'altres, de Joventut, Esports, Obres i Presidència. L'exregidor ocupa ara el càrrec de cap de Gabinet del delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel.

Quant a la delegació de les seves competències, l'alcalde ha resolt delegar en el regidor Carlos Fernández les competències en matèria de Presidència, i en el regidor Francesc Melero, la setena tinència d'alcaldia.

Pel que fa a la reorganització del cartipàs, es preveu que Núria Aguilar assumeixi les competències de Gent Gran, fins ara delegades a la regidora Carme Esteban, un cop prengui possessió de l'acta de regidora.