Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA adjudica la urbanització del camp de futbol set del carrer de Terrassa

Escoltar

GINTRA adjudica la urbanització del camp de futbol set del carrer de Terrassa

El Consell d'Administració de la societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA), celebrat el passat 12 de desembre, va adjudicar a l'empresa UTE Áridos Serrano, SL - Stachys, SA les obres d'urbanització del camp de futbol set que se situarà a la coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa. L'adjudicació també inclou la urbanització del camp de futbol tres i de la zona d'entrenament per als porters de l'interior de l'illa.

L'empresa UTE Áridos Serrano, SL - Stachys, SA realitzarà les obres d'urbanització d'aquests espais esportius, que s'iniciaran durant aquest mes de gener i està previst que finalitzin al juliol del 2008, amb un pressupost d'adjudicació de 607.247 €, IVA inclòs.

L'adjudicació de les obres es produeix després que l'Ajuntament aprovés, el passat mes d'octubre, el projecte per traslladar definitivament el camp de futbol set de Cirera a la coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa i per urbanitzar els espais situats entre les façanes posteriors dels poliesportius municipals de Cirera i Teresa Maria Roca.

GINTRA promou aquests treballs per encàrrec de l'Ajuntament. La societat municipal també va gestionar la construcció de l'aparcament del carrer de Terrassa, amb 82 places de cotxe per a residents en règim de lloguer i de concessió -per un termini de 50 anys- que es va inaugurar el passat 9 d'octubre.

Urbanització en dos àmbits

L'àmbit d'actuació ocupa una superfície de 3.901 m2i comprèn dues zones: d'una banda, la coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa amb 2.141 m2i de l'altra, l'interior de l'illa amb 1.760 m2. L'interior de l'illa està formada per l'espai comprès entre la façana posterior dels poliesportius municipals, els habitatges contigus que tenen accés des del passatge del Miró i els vestidors que utilitza la UD Cirera.

Pel que fa a la coberta de l'aparcament, es construirà el camp de futbol set amb gespa artificial de 34x50 metres. Aquesta instal·lació substituirà al camp de futbol que hi havia abans de l'inici de les obres del poliesportiu Teresa Maria Roca, i que ara està instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment, el pati de l'escola pública de Cirera i el Torrent de La Pólvora.

Les feines de la urbanització d'aquesta zona d'actuació comprenen la pavimentació del camp de futbol amb gespa artificial i la construcció d'un mur de contenció de formigó i una paret de tancament d'obra vista de 2,50 metres d'alçada, a la banda dels habitatges. A més, s'instal·larà una tanca metàl·lica de 3 metres d'alçada per tot el perímetre com a acabament del mur de formigó de l'aparcament del carrer de Terrassa, i una altra tanca a l'accés principal a la zona, situat al costat del pavelló municipal de Cirera. També s'instal·laran xarxes de protecció.

A l'interior d'illa es construirà una zona de jocs diversos i un camp de futbol tres, amb unes petites grades, gespa artificial i una zona d'entrenament de porters amb paviment de sauló compactat, al costat dels vestidors del camp de futbol set.

També es traslladarà, a l'espai situat entre els dos nous camps de futbol, el quiosc i la pèrgola de bar que ara està instal·lada al camp de futbol set provisional. Finalment, s'instal·larà l'enllumenat de tots dos espais esportius.