Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA inicia el lloguer i la venda de les places d'aparcament del carrer de Carlemany, 6-12

Escoltar

GINTRA inicia el lloguer i la venda de les places d'aparcament del carrer de Carlemany, 6-12

L'aparcament, ja construït, es situa al subsòl de l'edifici d'habitatges per a majors de 65 anys del carrer de Carlemany, 6-12. La societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) inicia el proper dimecres 5 de novembre la comercialització de les 69 places per a cotxes i les 33 per a motocicletes.

Demà dimarts 4 de novembre tindrà lloc una jornada de portes obertes, de 13 a 15h i de 18 a 20h, perquè tots els interessats i els veïns de la zona coneguin la nova infraestructura.

L'aparcament per a residents té una superfície útil de 2.132 m2 distribuïts en tres plantes subterrànies. A més de les 69 places per a cotxes i les 33 per a motos, compta també amb 18 trasters.

L'entrada i sortida de vehicles es realitzarà per una rampa situada al carrer de Carlemany, 12. L'accés dels usuaris es farà des de l'exterior de l'edifici, mitjançant un conjunt d'escales i ascensor que s'ubica a la mateixa alçada del carrer.

Preus de les places

El preu de les places en règim de lloguer serà de 80,14 € (IVA inclòs) per cotxe i 40,08 € (IVA inclòs) per moto.

Pel que fa a les places de venda (en concessió), els preus varien depenent de la superfície de les places: les de cotxe tenen un cost d'entre 22.040 € i 27.550 € (IVA inclòs), i les de moto d'entre 5.482,45 € i 8.788,45 € (IVA inclòs).

Quant als trasters, tenen un preu de venda d'entre 3.637,60 € i 8.045,60 € (IVA inclòs), depenent també de la superfície dels mateixos.

Les places de venda i els trasters tenen possibilitat de finançament, i els preus tenen inclòs un descompte del 5%, vàlid fins al 31 de desembre de 2008.

Les places tant de venda com de lloguer s'escolliran sobre plànol i per ordre d'arribada dels interessats. Els compradors faran una reserva i l'escriptura de la plaça es formalitzarà un cop es lliuri la plaça d'aparcament.

Informació i comercialització

Tost els interessats en una plaça d'aparcament hauran de dirigir-se a les noves oficines de GINTRA, que s'han traslladat a la primera planta subterrània de l'aparcament de la ronda de Rafael Estrany, 36. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a dijous de 9 a 13h i de 16 a 18.30h, i divendres de 9 a 14h.

La informació es pot obtenir a les Oficines d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, als centres cívics, al telèfon d'atenció ciutadana 010, al web municipal www.mataro.cat o bé a les oficines de GINTRA.

Habitatges per a majors de 65 anys

L'aparcament s'ubica al subsòl de l'edifici amb 30 habitatges de protecció oficial adaptats per a la gent gran del carrer de Carlemany 6-12, que es va inaugurar el passat 17 de juliol.

L'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) va promoure la construcció de l'immoble, que compta amb 5.507 m2de superfície construïda que es distribueix en tres plantes subterrànies, planta local, planta baixa, tres plantes pis i coberta. A més dels habitatges i l'aparcament, l'immoble disposa d'un local per a equipament públic destinat a ubicar un centre d'atenció diürna per a malalts d'Alzheimer (Associació familiars Alzheimer Barcelona).